Perdangos šiltinimas


Perdangos, grindų, lubų, palėpės šiltinimas

Dažnai perdangos, stogo konstrukcijos yra sudėtingos. Todėl kokybiškai sudėti standartinę vatą yra sunku ir sudėtinga, neretai tenka taisyti prieš tai sudėtą šiltinimo medžiagą ar papildomai ant viršaus šiltinti biria vata: ekovata, mineraline vata, medžio plaušo vata.

Specialia įranga išpurenta ekovata ar kita biri šiltinimo medžiaga pučiama ant horizontalių atvirų paviršių ir išlyginima. Naujuose ar renovuojamuose pastatuose užpučiama ant betono, lentų ar lagių norimu storiu. Lengva apšiltinti net sunkiausiai prieinamas vietas. Jokių sujungimų ir plyšių nelieka.

Perdangos šiltinimas biria vata yra vienas greičiausių bei efektyviausių būdų. Didžioji dalis namuose esančios šilumos pabėga pro stogą, todėl jei norite pagerinti namų šiluminį efektyvumą, būtina pasirūpinti perdangos ar stogo šlaito šiltinimu. Jeigu antras aukštas ar palėpė nebus gyvenama, naudojama pagalbinė patalpa, paprastai šiltinama tik perdanga, stogo šiltinti nereikia.

Naujuose namuose šiltinant palėpės grindis, perdangą atviru užpūtimu dažnu atveju reikia sumontuoti garo izoliacinę plėvelę, ją sutvirtinti iš apačios mediniai tašais, suklijuoti su kitomis plėvelėmis, užsandarinti tarp sienų ir kitų konstrukcijų.

Plokščių stogų namuose ir pastatuose, ar nesant galimybei pūsti atvirai iš viršaus, reikia suformuoti oro tarpą į kurį įpūčiama šiltinimo medžiagos: ekovata, mineralinė vata ar medžio plaušo vata. Taip sukursite ir puikias sąlygas apsisaugoti nuo vasaros karščio.

Šiltinant perdangą biria vata pasiekiamas maksimalus šilumos efektyvumas bei puiki garso izoliacija. Todėl neretai grindys, lubos būna šiltinamos ir dėl garso izoliacijos tarp aukštų.

 

 

Visos medžiagos sertifikuotos bei turi atitikties deklaracijas.

Teikiame nemokamas konsultacijas telefonu ir elektroninių paštu visais jums iškilusiais klausimais dėl mūsų teikiamų paslaugų. Pasiūlysime optimaliausius sprendimus kokybės ir kainos atžvilgiu.